روش های نگهداری ماهی قزل آلا:
ماهی به دلیل داشتن ترکیبات مهمی نظیر پروتئین ها و اسیدهای چرب غیر اشباع با چند پیوند دوگانه، دارای ارزش تغذیه ای بالا بوده و مصرف آن جهت حفظ سلامتی توصیه می شود. این در حالی می باشد که وجود ترکیبات مذکور ماهی را نسبت به سایر مواد غذایی مستعد فسادپذیری بیشتری می کند. قزل الای رنگین کمان متعلق به خانواده ی آزاد ماهیان بوده و از گونه های مهم پرورشی ایران محسوب می شود. این ماهی در ایران دارای تولید و تقاضای فراوانی به صورت تازه می باشد اما همیشه تغییر کیفیت ماهی تازه صید شده، دغدغه ی اصلی صنعت گران و مصرف کنندگان بوده است که میزان این تغییرات بسته به نوع حمل و نقل، شرایط نگهداری و گونه ماهی متغیر می باشد. روش های متفاوتی نظیر نمک سود کردن، دودی کردن، خشک کردن و انجماد برای نگه داری ماهی استفاده می شود. روش انجماد نسبت به دیگر روش ها از مزایای بیشتری برخوردار بوده است زیرا در این روش محصول کمترین تغییرات را پیدا می کند. برای انجماد ماهی در حال حاضر از روش های انجماد کند، انجماد سریع و انجماد فوق سریع استفاده می شود.
انجماد سریع:
بسیاری از غذاها را می توان به حالت انجماد تا چند ماه نگهداری کرد. در انجماد سریع ماهی، دمای درونی محصول طی مدت کمتر از 2 ساعت از منطقه بحرانی عبور می نماید. در این روش از طریق افزایش سرعت عبور هوای سرد از ورای ماهی (تونل انجماد)، حرارت به سرعت از محصول گرفته شده و ماهی منجمد می گردد. انجماد سریع بهتر از انجماد کند است. انجماد سریع یعنی منجمد کردن در مدت 30 دقیقه یا کمتر و آن را به طرق مختلف مثلا عبور دادن هوای سرد (18- ، 34-) از ماده غذایی انجام می دهند ولی انجماد کند 72- 3 ساعت طول می کشد و در این مدت بلورهای یخ پدید آمده و دیواره ی سلول ها را تخریب می کند و در هنگام انجمادزدایی محصول محتویات آنها بیرون می ریزد. در انجماد سریع بلورهای یخ کوچکتری تشکیل می شود و در نتیجه آسیب بافتی کمتری به بافت ماهی وارد می شود. غذاهای منجمد شده را می توان بین 1- تا 18- درجه ی سانتی گراد نگه داری کرد. غذاهای منجمد شده بعد از آب کردن نسبت به تهاجم میکروب ها بسیار حساس می باشد و لذا بایستی بلافاصله مورد استفاده قرار گیرد.
فروش قزل آلا
انواع ماهی قزل آلای رنگینکمان بهصورت زنده و منجمد در سایزهای مختلف آماده به مشتریان عزیز میباشد. از 150-200، 200-250،250-300 ، 300-350،350-400- و بالاتر است.
ماهیهای منجمد به صورت شکم خالی و بدون آبشش با رعایت تمامی استانداردهای انجماد موجود میباشند و در کارتنهای 10 و 15 کیلویی بصورت شمش عرضه میشوند.
شماره تماس جهت سفارش خرید
09025345001
88904808-021
1397/08/09 07:38