چرا انجماد سریع؟؟؟

1397/08/09 07:38

روش های نگهداری ماهی قزل آلا:
ماهی به دلیل داشتن ترکیبات مهمی نظیر پروتئین ها و اسیدهای چرب غیر اشباع با چند پیوند دوگانه، دارای ارزش تغذیه ای بالا بوده و مصرف آن جهت حفظ سلامتی توصیه می شود. این در حالی می باشد که وجود ترکیبات مذکور ماهی را نسبت به سایر مواد غذایی مستعد فسادپذیری بیشتری می کند. قزل الای رنگین کمان متعلق به خانواده ی آزاد ماهیان بوده و از گونه های مهم پرورشی ایران محسوب می شود. این ماهی در ایران دارای تولید و تقاضای فراوانی به صورت تازه می باشد اما همیشه تغییر کیفیت ماهی تازه صید شده، دغدغه ی اصلی صنعت گران و مصرف کنندگان بوده است که میزان این تغییرات بسته به نوع حمل و نقل، شرایط نگهداری و گونه ماهی متغیر می باشد. روش های متفاوتی نظیر نمک سود کردن، دودی کردن، خشک کردن و انجماد برای نگه داری ماهی استفاده می شود. روش انجماد نسبت به دیگر روش ها از مزایای بیشتری برخوردار بوده است زیرا در این روش محصول کمترین تغییرات را پیدا می کند. برای انجماد ماهی در حال حاضر از روش های انجماد کند، انجماد سریع و انجماد فوق سریع استفاده می شود.
انجماد سریع:
  بسیاری از غذاها را می توان به حالت انجماد تا چند ماه نگهداری کرد. در انجماد سریع ماهی، دمای درونی محصول طی مدت کمتر از 2 ساعت از منطقه بحرانی عبور می نماید. در این روش از طریق افزایش سرعت عبور هوای سرد از ورای ماهی (تونل انجماد)، حرارت به سرعت از محصول گرفته شده و ماهی منجمد می گردد. انجماد سریع بهتر از انجماد کند است. انجماد سریع یعنی منجمد کردن در مدت 30 دقیقه یا کمتر و آن را به طرق مختلف مثلا عبور دادن هوای سرد (18- ، 34-) از ماده غذایی انجام می دهند ولی انجماد کند 72- 3 ساعت طول می کشد و در این مدت بلورهای یخ پدید آمده و دیواره ی سلول ها را تخریب می کند و  در هنگام انجمادزدایی محصول محتویات آنها بیرون می ریزد. در انجماد سریع بلورهای یخ کوچکتری تشکیل می شود و در نتیجه آسیب بافتی کمتری به بافت ماهی وارد می شود. غذاهای منجمد شده را می توان بین 1- تا 18- درجه ی سانتی گراد نگه داری کرد. غذاهای منجمد شده بعد از آب کردن نسبت به تهاجم میکروب ها بسیار حساس می باشد و لذا بایستی بلافاصله مورد استفاده قرار گیرد.

فروش قزل آلا
انواع ماهی قزل آلای رنگین‌کمان به‌صورت زنده و منجمد در سایزهای مختلف آماده به مشتریان عزیز می‌باشد. از 150-200، 200-250،250-300 ، 300-350،350-400- و بالاتر است.
ماهی‌های منجمد به صورت شکم خالی و بدون آبشش با رعایت تمامی استانداردهای انجماد موجود می­باشند و در کارتن‌های 10 و 15 کیلویی بصورت شمش عرضه می­شوند.
شماره تماس جهت سفارش خرید
09025345001
88904808-021
 

تماس با ما

ادرس 1:تهران،خیابان فاطمی،بین سیندخت وجمال زاده،پلاک 236 - معاونت آبزی پروری (میز مشترک سازمان شیلات ایران واتحادیه) ادرس 2:تهران میدان میوه و تره بار پیروزی غرف 81-82
02188904808
02166943293
09111931764
info@sardabi.ir

آخرین اخبار

1402/10/14 10:00
امار واردات و توليد قابل تاييد تخم چشم زده تا تاريخ14 ديماه 1402
1402/09/13 10:00
هفتمين نمايشگاه بين المللي شيلات و آبزيان ماهيگيري غذاهاي دريايي و صنايع وابسته
1402/09/04 10:00
امار واردات تخم چشم زده ماهي قزل الا تا پايان آبان ماه 1402
1402/08/02 10:00
درخواست عودت مابه تفاوت قيمت تخم چشم زده و قطع موقت واردات تا تعيين قيمت تخم چشم زده
1402/07/19 10:00
امار صادرات قزل الا - سالمون شش ماهه اول سال 1402
1402/07/19 11:00
امار واردات تخم چشم زده منتهي به 18 مهرماه 1402
1402/06/23 10:00
نظرات اتحاديه در جلسه مربوط به تخم چشم زده با وارد كنندگان و دفتر بازار سازمان شيلات
1402/06/23 11:00
اعلام نظر اتحاديه در خصوص نحوه توزيع نهاده قزل الا
1402/05/25 10:00
پيگيري تخصیص اعتبارات کم بهره برای مزارع پرورش ماهی قزل الا که در مرداد ماه سال ۱۴۰۱ خسارت دیده‌اند
1402/04/31 10:00
ميزان واردات تخم چشم رده قزل الا تاتاريخ 31 تير ماه 1402

بلاک گالری تصاویر

آمار بازدید

3.53M
29.92K
667
3.49K
11.56K

تاریخ و زمان

سه شنبه 11 ارديبهشت 1403
Tuesday 30 April 2024